Hvorfor MEDIA:UNA?

MEDIA:UNA er placeret i Spanien. Foruden den allestedsnærværende sol, så har Spanien lavere lønninger og lavere moms, hvis det er relevant.

Web sites og SEO projekter kan udføres for markant lavere omkostninger end et selskab i Danmark, der har dyre lokaler, dyre medarbejdere og ikke mindst dyre frokostordninger

Holde kontakten

Møder er ikke så let med den store afstand (3500 km), men alle er velkomne til at besøge os i Spanien. Vi byder gerne på tapas på den lokale bar!

Normalt er der ikke behov for det store antal møder i projekter af denne art, og MEDIA:UNA gør også selv brug af folk, der sidder forskellige steder.

Kommunikationen foregår i det daglige via Skype, der er gratis samt via Messenger og mail. Dertil skal det siges, at det også er muligt at holde møder i Danmark, da vi alligevel tit “kommer forbi…”

 

 Hvad kan du få ud af MEDIA:UNA?

– kontakt os nu for en uforpligtende snak!

 

Resultater

Hos MEDIA:UNA påstår vi ikke blot, at vi kan vores kram. Vi kan demonstrere det på tidligere projekter, og vi kan hurtigt vurdere om din virksomheds website kan have gavn af SEO, ligesom udarbejdelse af websites har været en daglig del af butikken i mere end 15 år.