Kurser

 

iBook Author

MEDIA:UNA tilbyder kurser via Mobile Multi Media Academy (m3a) i Danmark og Spanien i brug af iPad i uddannelsessammenhæng, herunder brug af iPads i uddannelsesinstutioner samt udvikling af undervisningsmateriale vha. iBook Author fra Apple.

iPad i skolen

I slutningen af 2011 og starten af 2012 er der et særdeles ringe udbud af undervisningsmateriale på iPads, og uddannelsesinstitutioner, der har valgt at investere tidligt i iPads, står over for flere udfordringer: Hvordan får man størst udbytte af iPad som hhv. lærer og elev?

Udgivelse af skolebøger på iPad

Apple frigjorde i januar 2012 en komplet løsning for udgivelse af undervisningsbøger via Apple iTunes. I dette “øko-system” kan enhver udgive undervisningsbøger og sælge dem via iTunes direkte til iPads.

Kurset giver en grundig indføring in iBook Author og de forskellige multimedia-elementer, der kan indlejres i bøgerne. Kursusdeltageren vil kunne oprette og udgive undervisningsbøger efter endt kursus.

 

Mobile Multi Media Academy – m3a

m3a har fra starten afdelinger i København samt i Marbella i Sydspanien, men kurserne er af forskellig varighed, men fokus er det samme: Anvendelse af iPad i undervisningssammenhæng og optimering af arbejdet med Internet og mobile enheder.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte:

  • Lone Lund, København, lone@mediauna.com
  • Damian Merino, Marbella, damian@mediauna.com