Referencer

referencer

SEO referencer

Infoba

Infoba rangerede ikke tilstrækkeligt højt ved søgninger på nogle af virksomhedens aktiviteter i Google. Mange betragter søgeresultater i Google som afspejlende virkeligheden, og hvem der har betydning inden for et felt skal også stå først.

 • Nøgleord: offentlige systemer, hjemmeside til kommuner, hjemmesider til daginstitutioner
 • Link: Infoba

Malaga Weather

Sydspanien er et område med hård konkurrence på SEO. For overhovedet at komme i nærheden af at få brugere på sitet, er man nødt til at ligge helt i toppen. Intens SEO har før Malaga Weather til tops over alle andre spanske hjemmesider og alle de store internationale hjemmesider om vejr. Malaga Weather har i dag opnået en helt særlig status hos Google som autoritært website. Kontakt os, hvis du vil vide mere.
 • Nøgleord: vejrudsigt, høj volumen, autoritært website
 • Link: Malaga Weather

CASA:UNA Bolig Spanien

Som spansk ejendomsmægler baseret i Spanien er det vigtigt at nå sine klienter via Internet og Google. Derfor er SEO afgørende for virksomhedens succes. CASA:UNA er først placeret på stort set alle relevante søgeord.

 Er du ikke overbevist endnu?

– kontakt os nu for en uforpligtende snak!


 

Webdesign referencer

 

CASA:UNA Bolig Spanien

Næsten 90% af alle boligkøb starter med at køber fatter interesse for en bolig på en hjemmeside. For mange kunder er hjemmesiden første indtryk af både bolig og ejendomsmægler. Det er derfor afgørende at boligen præsenteres så godt og fyldestgørende som muligt ligesom ejendomsmægleren skal fremstå med klar og tydelig branding, der følger virksomhedens øvrige designlinje.

 

Kolofon

Virksomheden arbejder med kunder fra hele Europa og websiden skal betjene kunder på lokalsprog. Selve det grafiske arbejde fik Kolofon udført før MEDIA:UNA kom på banen, men bureauet kunne ikke udvikle en webside med håndtering af flere sprog i det bagvedliggende system, CMS (Content Management System)

 • Nøgleord: CMS, flersproget CMS, trykkeri
 • Link: Kolofon

SOS International

SOS International sælger forsikringer til andre forsikringsselskaber, og MEDIA:UNA har udviklet et extranet til disse kunder, og deres underliggende kunder, hvor de kan logge ind og få forskellig relevant information.
 • Nøgleord: Intranet, extranet, kundesystem
 • Link: Intranet – internt kundesystem (ingen link)

Udenrigsministeriet

Vi var ansvarlige for Udenrigsministeriets første hjemmeside, DANIDA og en del andre relaterede sider. Desuden stod vi for redesign og omlægning. Ministeriets hjemmeside var ret omfattende idet Udenrigsministeriet har mange forskellige aktiviteter. Ministeriet havde en fuldtids webmaster, der fungerede som koordinator mellem de forskellige afdelinger og deres ønsker/behov.

 


 

Referencer for brugervenlighed

 

Infoba

Evaluering af design før implementering. Infoba havde fået en dygtig grafiker til at udarbejde en designlinje, der passer til målgrupperne, og inden det skulle implementeres på hjemmesiden, valgte Infoba at konsultere MEDIA:UNA vedr. brugervenlighed. Infoba har stærk fokus på brugervenlighed, der går igen i hele systemet, men for at være sikre på at der ikke var uhensigtsmæssigheder valgte virksomheden at få en “second opinion“.

 • Nøgleord: offentlige systemer, hjemmeside til kommuner, hjemmesider til daginstitutioner
 • Link: Infoba

 

Sundhed.dk

Brugervenlighed var et centralt punkt i Amtsrådsrådsforeningens projekt, og vi blev trukket ind af konsortiet, der stod for leverancen, bestående af Acure (Mærsk Data), PLS Consult, LEC og Bysted. Opgaven var at koordinere konsortiets leverance på brugervenlighed og udføre fokusgruppetests. Strategien for brugervenlighed skulle også formuleres. Arbejdet blev udført med to mand, hvoraf den ene var ansat direkte af konsortiets hovedleverandør som assistent, og efterfølgende blev opgaven overdraget og videreført in-house af medarbejderen.

 • Nøgleord: offentlige systemer, mange forskellige brugere, brugere med sygdomme
 • Link: Sundhed.dk


 Helt ærligt, hvis du ikke er overbevist endnu…

– så brug din tid på noget andet!