SEO

Bryd igennem med dit web site

SEO står for “Search Engine Optimization”, og står for de aktiviteter en virksomhed har for at få en bedre placering på Googles søgeresultater

Vores arbejde består i en række aktiviteter, der får Google til at opprioritere en webside.

 

Basalt set er Google et matematisk netværk af noder, hvis vægtningsprincip stammer fra en matematiker fra omkring 1800-tallet.

Dertil kommer en række analyser af indholdet, leveringshastighed og andre faktorer som Google ikke informerer omkring. Derfor kan det være besværligt at få et overblik over samtlige aspekter i en effektiv optimering.

 

Se på mulighederne her, eller kontakt os for en

uforpligtende snak om hvorfor du skal vælge MEDIA:UNA

 

SEO pakker

X1 SEO: No Cure – No Pay

Hvorfor skulle du betale for noget, uden at vide, hvad du egentlig får. Der er ingen garanti for topplaceringer i Google, men der er garanti for at bureauet skal have betaling for sit arbejde. Med denne løsning betaler du kun for de søgeresultater, du rammer plet med.

Afregningen sker som følger:

 • Første, anden og trediepladser koster DKK 850 per måned
 • Hvis din webside ellers er at finde på side 1 i Google koster det DKK 425 per måned
 • Hvis din webside ikke er på side 1 koster det ikke noget

Betingelser for “X1 SEO: No Cure – No Pay”

 1. MEDIA:UNA skal godkende søgeord, og vil afvise søgeord, der allerede arbejdes med for andre klienter, ligesom underlødige eller ekstreme søgeord ikke accepteres.
 2. Hvis placeringen i Google er opnået mere end 15 dage skal den afregnes til månedspris.
 3. Der arbejdes på mellem 5 og 10 søgeord (fraser) på samme tid, og der afregnes for resultater for alle søgeord. Det betyder at såfremt din webside opnår topposition på alle 5 søgeord på samme tid, betales der DKK 850 x 5 = DKK 4250 per måned.
 4. Der arbejdes både med optimering “on-site” og “off-site”.
 5. Kontrakt tegnes for 12 måneder.

 

 

A1 SEO Evaluering

Har du fået lavet din webside og SEO, og er klar til lancering, eller får du ikke nok ud af det udførte arbejde? Dette er en seriøs evaluering og rapport, der udarbejdes med henblik at du selv kan fortsætte arbejdet, eller din nuværende SEO-leverandør kan færdiggøre det.

 • Vurdering om det er relevant at lave en SEO Evaluering, DKK 0,- (gratis SEO)
 • Evaluering og rapport, DKK 4500

Betingelser for SEO Evaluering

 1. MEDIA:UNA forbeholder sig retten til at afvise, at udføre den gratis SEO vurdering og/eller SEO Evaluering uden specifik begrundelse.
 2. Den gratis vurdering indeholder kun nøgleord for, hvad der er OK og hvad der mangler at blive arbejdet på. Den gives med henblik på at se om det er relevant at foretage SEO Evalueringen. Det er ikke en rapport til videre arbejde.
 3. SEO evalueringen foretages på websiden som helhed ud fra max 5 søgefraser
 4. Rapporten indeholder tekniske begreber, fx “title meta tag”, “H1 tags”, “anchor text” etc. Disse begreber forklares ikke yderligere, men kan anvendes af teknisk personale eller bureauer direkte.
 5. Områder som rapporten ser på: Test af søgninger, nøgleord, tekster på siderne, opdateringsfrekvens, teknisk implementering af HTML, billeder, indlæsningshastighed, indgående links, sideoptagelse i Google mm.

 

A4 Google Places

Gratis SEO, der virker! Google tilbyder en god placering på geografisk orienterede websider. Du kan oprette det selv eller lade MEDIA:UNA gøre det for dig. Proceduren er ret simpel, man skal blot oprette sig, indskrive informationer og efterfølgende bekræfte adressen. Google sender et fysisk brev “snail mail” med bekræftelseskoden.

 • Gør det selv: DKK 0.- gratis SEO!
 • MEDIA:UNA tilmelder, opretter og bekræfter. Samlet leveringstid ca. 2 uger (pga. Google-brevet). Pris: DKK 2.500.

Læs mere om Google Places.

 

 

FB1 – Facebook profil

I gamle dage skulle en virksomhed oprette en webside og have e-mail blot fordi, det forventede kunderne. En virksomhed uden webside findes ikke. Argumenter som “jeg tror ikke på Internet” er ikke hørt siden 2004, og selv dengang vidste de fleste at man ikke kom uden om at have en hjemmeside.

Facebook har i dag samme status på Internet. Overvejer du om du egentlig skal have en profil på Facebook, så lad det være helt klart: Det er ikke en overvejelse man kan have længere. Man SKAL have en Facebook profil. Hvad du anvender den til, er hvor du kan komme med værdi til dine brugere.

Hvis konklusionen er, at det ikke er nødvendigt med en profil på Facebook, så må du indstille dig på at tage fejl. Facebook er der. Facebook bliver brugt af ubegribeligt mange mennesker. Stop med at læse – start nu: www.facebook.com

 • Oprettelse af Facebook profil er gratis
 • Rådgivning og evaluering af Facebook profil, pris: DKK 1.500

 

 

FB3 – Facebook side

Når du har en profil på Facebook, er næste spørgsmål, hvad den skal bruges til i forhold til din virksomhed. Det skal vi nok hjælpe dig med. Du kan hjælpe dine eksisterende kunder, du kan annoncere for at få nye kunder, eller du kan have det som en nyhedskanal. Læs mere her Facebook sider.

 • Oprettelse af Facebook side, DKK 4500,-

Betingelser for oprettelse af Facebook side

 1. Der skal være oprettet en Facebook profil

 

S1 – SEO Spydspids

Denne løsning er relevant, hvis du kun har et enkelt søgeord (frase) som du går efter, fx “Snedker i Hillerød“. Det er nok ikke relevant at få et godt søgeresultat på “snedker” alene, for brugeren kan sidde i Haslev, og tilsvarende er “Hillerød” måske heller ikke interessant alene, da brugeren kunne være interesseret i at finde en god restaurant i Hillerød.

Optimeringsarbejdet er fokuseret på den ene søgefrase, og intet andet.

 • Pris afhænger af konkurrencen på området, så der afgives et tilbud herom. Evt. kan der aftales no cure – no pay.

 

W6 – SEO Portal

Google elsker portaler. Portaler er websider med store mængder tekst med jævnlig opdatering. Til formålet opbygges en informationsportal, der henviser videre til virksomhedens egentlig webside.

 • Pris afhænger af konkurrencen på området og størrelsen på portalen. Der afgives et tilbud herom.
Betingelser for SEO Portal
Du skal selv være involveret i opgaven, og en person skal levere relevante og dygtigt skrevne tekster om emnet. Instruktion gives af MEDIA:UNA, men fagspecifikke tekster skal komme fra virksomheden.

 

 

W8 – SEO Full Throttle

“Full Spread” eller “Long Tail” betyder at du kan få resultater på en lang række søgninger på samme tid. Både direkte søgninger og afledte søgninger. Fx er dette to forskellige søgninger “Billige flybilletter til London” og “Billigt fly til London”.

“Long Tail” søgeoptimering betyder at du samler det hele op. Samtidigt oprettes flere uafhængige websider, der også optimeres. Resultatet kan være alvorlig dominans på søgeresultaterne på Google.

 •  Pris afhænger af konkurrencen på området, kompleksiteten på “long tail” og størrelsen på portalen(er). Der afgives et tilbud herom.

 

Alle priser er excl. spansk moms (IVA 18%)